Édith Piaf

Z Wikipedije
Źi na bok: Nawigacija, Pytaś
Édith Piaf
Popiersie Edith Piaf ssj 20060914.jpg
Zakładne daty
datum naroźenja: 19. decembra 1915
rodne město: Paris
datum wumrěśa: 10. oktobra 1963
městno wumrěśa: Plascassier
Wobźěłaś
p  d  w
Information icon.svg

Édith Piaf (Édith Giovanna Gassion, * 19. decembra 1915 w Parisu; † 10. oktobra 1963, Plascassier) jo była francojska šansonowa spiwarka.

Diskografija[wobźěłaś]

  • 1945 - La vie en rose
  • 1945 - Les Trois Cloches
  • 1949 - Hymne à l'amour
  • 1951 - Padam… Padam…
  • 1954 - Sous le ciel de Paris
  • 1956 - Les amants d'un jour
  • 1957 - La foule
  • 1959 - Milord
  • 1960 - Non, je ne regrette rien

Eksterne wótkaze[wobźěłaś]